• 0613090237
  • Info@MaxBar.nl
  • 0613090237
  • Info@MaxBar.nl

MaxBar calisthenics sporttoestel met dip bar en wand

€ 1.284,00

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

MaxBar calisthenics sporttoestel.


Calisthenics is een sport die erg populair is bij het trainen met gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Het doel is om een krachtig en lenig lichaam op te bouwen. Daarnaast stimuleert het ook een gezonde en sociale leefstijl zonder grote kans op blessures.


MaxBar heeft het ideale calisthenics toestel ontwikkeld voor deze sport. Calisthenics toestellen zijn meestal erg duur. Wij hebben jaren lang verschillende ontwerpen getest waarbij we gekeken hebben naar verschillende eigenschappen. Vereisten waren voor ons veiligheid en multifunctionaliteit.


Wat onze Calisthenics toestellen uniek maakt, is dat er gemakkelijk een (kick)bokszak en/of gymringen aan op te hangen zijn.


MaxBar calisthenics is gemaakt van duurzaam staal. Onze stalen buizen zijn thermisch verzinkt, met als doel het staal te beschermen tegen corrosie. Daarbovenop zijn de buizen en koppelstukken 2 lagen in de poedercoat gezet. Poedercoating zorgt voor een perfecte en duurzame deklaag en garandeert een betere profiel- en kantdekking dan natlak. Poedercoating is goed bestand tegen chemische belasting en uitermate geschikt in omgevingen met een verhoogde kans op beschadigingen.


Inclusief gymringen van Sportbay.


MaxBar calisthenics sporttoestel speciaal voor buitengebruik.

Terug naar Calisthenics toestellen